Danmark

Torsdag den 16. juni, kl.19.00 i Bogcaféen NV, Frederikssundsvej 64, 2400 København NV, Danmark
Debatten om NATO raser på venstrefløjen, senest i kølvandet på Sverige og Finlands ansøgning om medlemsskab. Er det nødvendigt at acceptere NATO som et mindre onde? Hvad er NATO's historie og hvordan arbejder de i dag? Kan de være garant for vores sikkerhed? Er det nødvendigt at finde en "alternativ sikkerhedsstruktur", som kan sættes i stedet for NATO?
 
 
Vi inviterer til en spændende debataften i Bogcaféen i Nordvest. Mødet starter med et oplæg og derefter er der god tid til debat.
Der vil være mulighed for at følge med i mødet på zoom, ved tilmelding på forhånd til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Den 1. Juni 2022 skal vi stemme om forsvarsforbeholdet skal afskaffes eller ej. Siden man stemte ”forkert” i 1992 til Maastricht-traktaten og gennem en omafstemning året efter fik forbeholdene, har man fra forskellige regeringers side forsøgt at afskaffe forbeholdene. Med skræmmekampagner har man forsøgt at få folk til at stemme for at afskaffe flere af forbeholdene. Men heldigvis er det mislykkedes. Og nu forsøger man sig igen. Og man kan spørge sig selv, hvad er i arbejdernes interesse, at stemme den 1. Juni?

Af Socialistens redaktion

Der har været debat på venstrefløjen og Enhedslisten om EU spørgsmålet. Skal vi fastholde kravet om udmeldelse eller skal vi acceptere EU og reformere det indefra? Her må vores svar være krystalklart. Uden omsvøb. Vi må fastholde kravet om udmeldelse af EU. Det skal vi, fordi det er umuligt at føre socialistisk politik i EU. EU vil ikke tolerere at et medlemsland fører en socialistisk politik. Vi kan bare tage Grækenland som eksempel. Her ville Syriza gennemføre et venstrereformistisk program til at løse krisen i Grækenland. Men de blev hurtigt sat på plads af EU. Syriza blev således tvunget til at droppe deres politik og underlægge sig de liberalistiske krav fra EU.

1. maj udkom et nyt nummer af den trykte avis Socialisten. Den blev solgt i fagforeninger og på arbejderbevægelsens fejring af 1. maj i Fælledparken. Avisens 24 sider indeholder vigtige artikler om bl.a. Ukraine, EU, OK2023, faglig kamp, klima, flygtningekrise og meget mere. Bestil på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for 10. kr. + porto.

Søg

Covid-19-pandemien

Lad dem ikke gamble med vores liv! For en uafhængig klasselinje til at modgå pandemien.

Læs her

Go to top
JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework